BÉCS; Schwechat

Bécsi városnézés pandorfi vásárlással barátokkal vagy a családdal? Igen!

Töltsetek el egy teljes napot a sógoroknál – akár nyolcan együtt privát minibusszal, kényelmesen utazva mindössze 90.000,- Ft-ért (11.250,-/fő)

Ne fájjon a fejed a parkolás miatt, azt bízd rám! Házhoz megyek értetek (akár több címet is útba ejthetünk), ott teszlek ki Bécsben, ahol szeretnétek (pl. Schönbrunn, Prater), és  hazafelé még egy pandorfi shoppingolás is beleférhet!

Foglalj időpontot most: +36703919503

 

 

Ajánlom a Budapest-Schwechat repülőtéri transzfer szolgáltatásomat azoknak, akik szeretnének Bécsből repülni, megspórolva ezzel a sokszor hosszú átszállási időt.

Budapest (bármelyik kerületből) – Bécs Schwechat személyautóval (1-4 fő esetén) 42.000,- Ft, illetve minibusszal (5-8 utas) 72.000,- Ft

Ha ketten utaztok, az egyikőtök Budapest-Bécs-Budapest repülőjegyét máris megspóroltátok, nem beszélve a taxiköltségről. 

 

Privát sofőr szolgáltatás Bécsbe:

Ha üzleti találkozóra mész vagy városlátogatást tervezel családdal, barátokkal Bécsben, bármelyik budapesti kerületből Bécs belvárosába és vissza 52.000,- Ft-ért elviszlek benneteket személyautóval. Ez 3 óra kint tartózkodást foglal magában. További rendelkezésre állási díj óránként 3.000,- Ft.

Ha csak sofőrre van szükséged, azaz saját autóddal mennél, de szeretnél felkészülten, kipihenten érkezni a tárgyalásra, óránként 6.000,- Ft a “bérleti díjam”, melyhez 3.000,- Ft / óra rendelkezésre állási díj társul.

Ha nem találtad meg itt a speciális igényednek megfelelő árat, lépj velem kapcsolatba és kérj egyedi ajánlatot.

+36 70 391 9503

Büki Csaba business transzfer, repülőtéri transzfer és privát sofőr szolgáltatása.