Bemutatkozás

1992 óta foglalkozom üzleti kapcsolatok építésével. Számomra az értékesítés egy új üzleti kapcsolat építésével kezdődik.

Az utóbbi 20 évben foglalkoztam többek között reklámajándék, divatáru kiegészítők (Arnacci®), személy- és kishaszongépjármű, valamint üzleti tagság értékesítésével.

2013 óta több száz cégvezetőt, vállalkozót segítettem új üzleti kapcsolatokhoz tematikus rendezvényeimen.

Aktív tagja, később nagykövete voltam a BNI (Business Network International) Magyarországnak, amely hazánk vezető kapcsolatépítő szervezete.

2016 februárjától privát sofőrként tevékenykedem. A repülőtéri transzfereken kívül (melyet a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren kívül a bécsi Schwechat, illetve a pozsonyi Letisko repülőtérre is vállalok) Business transzfer szolgáltatásomat keresik a legtöbben, de vannak utasaim, akik budapesti, vagy akár bécsi városnéző körútra kérnek fel.

És hogy szerintem miért van szükség új üzleti kapcsolatokra?

Lehet, hogy ma dúskálsz az ügyfelekben és megrendelésekben, de ha nem építesz folyamatosan új üzleti kapcsolatokat, s ezáltal nem biztosítasz cégednek új bevételi forrásokat, akkor előbb-utóbb lemaradsz, és a versenytársad fogja learatni a termést.

 

Büki Csaba business transzfer, repülőtéri transzfer és privát sofőr szolgáltatása.