ELEKTROMOBILITÁS

A környezetvédelem és a fenntartható jövő nagyon fontos számomra, ezért nem csak a mindennapi életem során figyelek fokozottan a természetre, hanem kapcsolati tőkémet, lehetőségeimet kihasználva igyekszem minél több emberhez, főként döntéshozókhoz, cégvezetőkhöz eljuttatni üzenetemet.

2015-ben az elektromos közlekedés eredményeinek és jövőbeli terveinek bemutatására szerveztem meg az ELEKTROMOBILITÁS PARTNERNAP 2015 című rendezvényt, melynek fő célja Magyarország gazdasági szereplőinek az elektromobilitás elterjedésének elősegítésében való elkötelezetté tétele volt.

2016 februárjától privát sofőrként tevékenykedem. Jelenleg saját autómmal, egy 7 személyes Renault Grand Scenic-kel vállalok repülőtéri transzfereket, illetve Business transzfereket.

Augusztus közepén 3 napra kibéreltem egy Tesla Model S gépjárművet, hogy felmérjem, van-e, és ha igen, mekkora az igény a tisztán elektromos luxusautóval történő személyszállításra. A Tesla hétvége nagyon jól sikerült, rengeteg üzleti partnerem jelezte, hogy a jövőben szívesen köt akár hosszú távú együttműködést is velem, hogy VIP ügyfeleit ezzel a luxus kategóriás elektromos autóval szállíttassa.

Most éppen azon dolgozom, hogy hosszú távon tudjak egy Tesla Model S gépjárművet bérelni, és ezzel transzfereket vállalni.

További információkért hívj: +36 70 391 9503 vagy írj: buki.csaba (kukac)businesscontacts.hu

Büki Csaba business transzfer, repülőtéri transzfer és privát sofőr szolgáltatása.