Sunset Beach Apartment (Siófok)

Szeretettel várja vendégeit a Sunset Beach Apartment Siófok Aranypartján, néhány lépésnyire a Balatontól. Teljesen felszerelt, fűthető nyaraló 10 m2-es, tóra néző terasszal, 500 méterre a Galerius Élményfürdő és Wellness Központtól. A Balaton fővárosa minden évszakban vonzó programokkal várja az oda látogatókat.

Elérhetőségek:

Weboldal:  http://sunset-beach-apartment.webnode.hu/

FB-pagehttps://www.facebook.com/sunsetbeachapartment/

Booking-pagehttp://www.booking.com/hotel/hu/sunset-beach-apartment.hu.html

Cím: 8600 Siófok, Beszédes József sétány 59.

 

Decemberi programok Siófokon:

2016.12.04. – II. MIKULÁSFUTÁS SIÓFOKON.

Második alkalommal kerül megrendezésre Siófokon a Mikulásfutás. Ha egy jó hangulatú családi sporteseményen szeretnél részt venni december elején, akkor Siófokon a helyed! Akinek nem megy a futás, az jöhet görkorival, kerékpárral – vagy akár gyalog is. Lesz frissítés + Befutóérem + Tombola.
Időpont: 2016. december 4. 11.00-13.00

Helyszín: Siófok, Fő tér 11.
Vigyázz! Kész! Sport!

2016.12.12. – 2017.01.02. – Aranycsengő Adventi Vásár Siófok.

A Siófok főterén kialakított hangulatos adventi vásárban kézművesek és kereskedők várják a szeretteik számára ajándékokat keresőket, a vendéglátók pedig finomabbnál finomabb ételekkel és italokkal kínálják a vendégeket. A téren felállított Betlehem mellett, a színpadon a hétvégéken a városi oktatási intézmények gyermekcsoportjai, diákjai segítenek feleleveníteni a karácsonyi ünnepkör hagyományait, valamint esténként ünnepváró zenei programok fogadják a közönséget.

Helyszín: Fő tér

 

Büki Csaba business transzfer, repülőtéri transzfer és privát sofőr szolgáltatása.