TESLA hétvége

Augusztus 12-13-14-én a megszokott transzferek mellett lehetőség van igényelni egy Tesla Model S gépjárművel való utazást is.

A reptéri transzfer ára (Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és Budapest bármelyik kerületének viszonylatában bármelyik irányba) 9.000,- forint / 30 euró.

A repülőtérről a városba történő fuvarok esetében az érkező járatoknál maximum 20 perces késést tudunk bevárni. Érdemes úgy megrendelni a transzfert, hogy ha van feladott csomag, a várható érkezés után 20-30 perccel érkezzen a sofőr a repülőtérhez. (Az esetleges táblázási díjat az ár tartalmazza.)

Ha sokat késik a járat, akkor sem hagyjuk ott az utasokat a repülőtéren, ez esetben azonban nem a Tesla Model S-sel, hanem egy „hagyományos” autóval fogjuk utaztatni az érkezőket a http://www.businesscontacts.hu/repteri-transzfer-arak oldalon megtalálható áron.

 

Természetesen van lehetőség „sétakocsikázásra”, Business transzferekre, illetve Private transzferekre is. Ezt a szolgáltatást óránként 15.000,- forintért / 50 euróért lehet igénybe venni. Rövidebb utazás esetén is az első óra díját ki kell fizetni. Az első óra letelte után minden megkezdett 20 perc 5.000,- forint / 17 euró. A megrendelt (és írásban visszaigazolt) időintervallum letelte után sajnos nem tudunk hosszabbítani az utazáson.

 

A Tesla Model S-sel való transzfereket az office@businesscontacts.hu oldalon lehet írásban megrendelni, illetve az esetleges kérdéseket feltenni. Minden levélre igyekszünk mielőbb válaszolni.

Fontos: Csak az írásban visszaigazolt fuvarok tekinthetők tényleges foglalásnak.

 

Büki Csaba

Privát sofőr

+36 70 391 9506

Büki Csaba business transzfer, repülőtéri transzfer és privát sofőr szolgáltatása.